Wij nemen jouw privacy serieus!

Je leest er alles over via deze pagina.

Over Ilias Delicatessen

Deze privacy- en cookieverklaring heft betrekking op de website van Ilias Delicatessen – www.iliasdeli.nl of iliasdeli.nl.

Ilias Delicatessen is gevestigd aan het volgende adres:

Flevodwarsweg 6
2318 BV Leiden

Ilias Delicatessen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het volgende registratienummer:

52724220

 De btw-gegevens zoals bekend bij de Belastingdienst zijn als volgt:

NL175603947B01


Naar boven

Over deze privacy- en cookieverklaring

Conform de wetgeving is Ilias Delicatessen verplicht om haar bezoekers te informeren over de verwerking van gegevens en het plaatsen van cookies. Deze verklaring geeft deze informatie. Voor aanvullende vragen, verzoeken tot het verwijderen van (persoonlijke) gegevens kan contact opgenomen worden met Ilias Delicatessen via het e-mailadres informatie@iliasdeli.nl.

Naar boven

Persoonlijke gegevens die wij verwerken

Ilias Delicatessen verwerkt persoonsgegevens. Hierbij worden twee zaken onderscheiden:

  1. Het bezoek aan de website (iliasdeli.nl / iliasdeli.nl)
  2. Het doorgegeven van gegevens (persoonlijk) via onze website
  3. Het plaatsen van bestellingen via onze website

Wij verzamelen de volgende persoonsgegevens:

  1. Voor- en achternaam
  2. Adresgegevens
  3. Telefoonnummer
  4. E-mailadres
  5. IP-adres
  6. Overige persoonsgegevens die actief verstrekt worden, bijvoorbeeld door het aanmaken van een gebruikersaccount voor het plaatsen van bestellingen en andere gegevens die via correspondentie doorgegeven worden
  7. Gegevens over het website bezoek:
    1. Locatiegegevens,
    2. Browsertype
    3. Apparaat type
    4. Gegevens over het surfgedrag over verschillende websites heen
  8. Indien van toepassing voor het plaatsen van een bestelling: het bankrekeningnummer
  9. Indien van toepassing voor het handelen namens een bedrijf, organisatie of instelling: de gegevens die hierbij horen (naam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres)


Naar boven

Bijzondere en / of gevoelige informatie die wij verwerken

Onze website, alsmede onze diensten, zorgen er niet voor dat wij gegevens willen verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan zestien jaar, tenzij er sprake is van een volgende situatie:

– Het solliciteren op een openstaande functie bij Ilias Delicatessen (solliciteren is mogelijk vanaf een leeftijd van vijftien jaar)

– Het inwinnen van informatie over een bepaald product of dienst van Ilias Delicatessen

Wij gaan ervan uit dat voor bezoekers jonger dan zestien jaar er sprake is van toestemming voor het bezoek aan de website of het in contact treden met Ilias Delicatessen op welke manier dan ook. Deze toestemming wordt afgegeven door de ouder(s) of voogd(en).

Ons advies aan ouders en voogden is om actief betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van kinderen jonger dan zestien jaar, om zo te voorkomen dat er gegevens verzameld worden zonder toestemming. Bent u ervan overtuigd dat wij gegevens verzamelen zonder toestemming over een minderjarige, dan neemt u contact met ons op via het e-mailadres informatie@iliasdeli.nl.


Naar boven

Het doel en de basis van het verwerken van persoonsgegevens

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het verzenden van nieuwsbrieven of andere reclame-uitingen
  • Het afhandelen van een bestelling, inclusief betaling
  • Om contact op te nemen naar aanleiding van een bestelling, betaling of ander contactmoment (vragen, suggesties etc.)
  • Het informeren van wijzigingen in ons aanbod, onze verkooplocaties en dienstverlening
  • De mogelijkheid een account aan te maken op onze website
  • Om goederen en diensten af te kunnen leveren (door onze externe leverancier PostNL)
  • Het analyseren van gedrag op de website, om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op de voorkeuren van onze bezoekers
  • Het volgen van surfgedrag over verschillende websites, waarmee onze producten en diensten afgestemd kunnen worden op de bezoekers van onze website
  • Omdat dit wettelijk verplicht is; bijvoorbeeld voor onze belastingaangifte of het opslaan van gegevens van sollicitanten


Naar boven

Geautomatiseerde besluitvorming

Ilias Delicatessen neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Denk hierbij aan het autoriseren van betalingen en de daarmee voortvloeiende betalingsverplichtingen na het plaatsen van een bestelling. In sommige gevallen komt hier geen menselijke handeling aan te pas.

Voor onze geautomatiseerde besluitvorming maken wij gebruik van de volgende diensten / platformen:

Mollie.com voor het uitvoeren van betalingen

Hubspot.com voor het versturen van berichten

Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven, inclusief de aanmelding hiervoor

Naar boven

Bewaren van persoonsgegevens

Ilias Delicatessen is verplicht om bepaalde persoonsgegevens te bewaren. Dit is een wettelijke vereiste voor de volgende categorieën:

  • Sollicitaties
  • Bestellingen en betalingen
  • Contactmomenten (het gebruik van het contactformulier)

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

  • Sollicitaties – zolang de sollicitatieprocedure loopt met een maximum van 1 jaar.
  • Bestellingen en betalingen – zolang de wettelijke termijn niet verstreken is; een periode van zeven jaar.
  • Contactmomenten – voor een historisch overzicht bewaren wij deze gegevens zolang er geen aanleiding is om deze te verwijderen. Wel kan een verzoek ingediend worden via informatie@iliasdeli.nl om deze gegevens te verwijderen.


Naar boven

Delen van persoonsgegevens

Ilias Delicatessen verkoopt geen gegevens door aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Een uitzondering hierop zijn betalingsgegevens en gegevens benodigd voor het versturen van onze producten, omdat wij hiervoor afhankelijk zijn van een externe partij.

Mollie.com

Het verwerken van betalingen vindt plaats – indien geplaatst via onze webshop – via het betalingsplatform Mollie.com (iDEAL). Voor een privacyverklaring: https://www.mollie.com/nl/privacy.

PostNL

Het leveren van orders of bestellingen vindt plaats – indien geplaatst via onze webshop – via het netwerk van PostNL. Voor een privacyverklaring: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring.

Hubspot.com

Het verwerken van contactmomenten (contactformulieren) vindt plaats via Hubspot.com. Voor een privacyverklaring: https://legal.hubspot.com/privacy-policy

AKSIMET

Wij beschermen ons tegen spam met behulp van AKSIMET

Wij verzamelen informatie over bezoekers die reageren op onze website met behulp van deze anti-spamservice. De informatie die wij verzamelen:

  • IP-adres van de reageerder
  • De user agent
  • De referrer
  • De website URL (met andere informatie zoals naam, gebruikersnaam, e-mailadres en de reactie)

Facebook

Wij maken actief gebruik van Facebook marketing en Facebook remarketing. Voor een privacyverklaring: https://www.facebook.com/about/basics

Mailchimp

Voor het versturen van onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp. Voor een privacyverklaring: https://mailchimp.com/legal/privacy.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics voor het monitoren van onze website en haar bezoekers. Hiermee zijn we in staat om onze website te optimaliseren en kunnen we in de gaten houden of er sprake is van een ongeautoriseerd van (delen) van onze website. De volgende informatie wordt verzameld:

  • IP-adres van de bezoeker
  • De user agent
  • De referrer
  • De geopende website URL’s

Voor een uitgebreid overzicht en de privacy voorwaarden: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

WordPress en Woocommerce

Ons platform is gebaseerd op WordPress en Woocommerce. Beide oplossingen zijn gemaakt door Automattic. Voor een privacyverklaring: https://automattic.com/cookies.

Cloudflare

Om onze website te versnellen en de beschikbaarheid te vergroten kozen wij voor het platform Cloudflare. Voor een privacyverklaring: https://www.cloudflare.com/privacypolicy.

Cookiebot.com

Deze verklaring is tot stand gekomen dankzij Cookiebot.com. Deze dienst zorgt ervoor dat er niet alleen een melding verschijnt over cookies, maar ook cookies geblokkeerd kunnen worden. Voor een privacyverklaring: https://www.cookiebot.com/en/privacy-policy.

Naar boven

Cookies of andere vergelijkbare technieken

Ilias Delicatessen maakt gebruik van functionele, analytische en tracking (marketing) cookies. Een cookie is een klein tekstbestand, dat bij een eerste bezoek aan de website opgeslagen wordt in de browser van de gebruikte computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website goed werkt en dat bepaalde voorkeursinstellingen behouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website te optimaliseren.

Daarnaast worden cookies geplaatst die het surfgedrag bijhouden, om daarmee op maat gemaakte content en advertenties te kunnen bieden. Bij het eerste bezoek wordt iedere bezoeker hierover geïnformeerd. Ook werd gevraagd voor het geven van toestemming voor het plaatsen van cookies.

Is het niet langer de bedoeling om de cookies die niet strikt noodzakelijk zijn te plaatsen, dan kan de toestemming ingetrokken worden. Hiervoor is het noodzakelijk de instellingen van de gebruikte internetbrowser aan te passen, zodat geen cookies opgeslagen worden die niet strikt noodzakelijk zijn. Daarnaast is het mogelijk om alle eerder opgeslagen informatie te verwijderen. Voor instructies en een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee.


Naar boven

Cookies door derden

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Iedere bezoeker heeft het recht om persoonsgegevens in te zien, te aan te passen of te verwijderen. Daarnaast bestaat het recht om eventuele toestemming voor gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van persoonsgegevens door Ilias Delicatessen. Ook heeft iedere bezoeker het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit houdt in dat er een verzoek ingediend kan worden om de persoonsgegevens die in ons bezit zijn in een computerbestand te versturen naar de aanvrager, de door de aanvrager genoemde instanties – mits de aanvrager ook de persoon is die hoort bij deze gegevens.

Een verzoek tot het inzien van gegevens, het corrigeren, verwijderen of gegevensoverdraging is mogelijk door een email te sturen naar informatie@iliasdeli.nl. Om er zeker van te zijn dat het gaat om de persoon in kwestie, is het noodzakelijk een kopie van een identiteitsbewijs mee te sturen (rijbewijs, paspoort of ID-kaart). Zorg ervoor dat de pasfoto, de MRZ (machine readable zone – de strook met nummers onderaan het paspoort of aan de achterzijde van de ID-kaart), het paspoortnummer of het ID-kaartnummer en het Burgerservicenummer (BSN) niet zichtbaar zijn. Dit is mogelijk via verschillende apps voor smartphones of tablet. Dit zorgt voor een goede privacywaarborg.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op een dergelijk verzoek. Zie hiervoor de paragraaf Persoonlijke gegevens verwijderen?

Graag wijzen wij onze bezoekers erop dat het mogelijk is om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is mogelijk via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Naar boven

Hoe wij gegevens beveiligen

Ilias Delicatessen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Naar boven

Persoonlijke gegevens verwijderen?

Wil je jouw persoonlijke gegevens laten verwijderen? Neem dan contact met ons op via informatie@iliasdeli.nl.

Laatste update: 25-02-2019